vecka åtta

Listor och summeringar, Vardagligheter;

hej bloggen!! idag är det tyvärr söndag. så äre. men! vi ska inte sörja, utan vi ska titta på hur min vecka har sett ut.
 
 
balans i livet innebär att man blandar bra saker med dåliga så här har vi min veckans mix: 1. plugg och 2. hundgos.
 
 
3. skuggspel 4. turbulens
denna veckan har varit en solig vecka!! vad gäller vädret alltså. och skakig. vilket avspeglas i en bild min mobil knäppte av misstag. det är min kalender på bilden. en kalender som jag kollar i lite för sällan vilket har lett till att jag dubbelbokat mig själv x antal gånger denhär veckan. det brukar inte hända så ofta, men den här veckan har jag verkligen haft mitt huvud på något annat ställe än det ska vara? jag vet inte. blir galen på mig själv när jag är sånhär. 
 
 
5. mönstrade bussäten 6. mums
klev på bussen imorse för att åka till stan och bruncha med några vänner och blev fick någon sorts moodboost av  klädseln på sätena?? inte den vanliga tråkiga röda. busschauffören var grumpy af men vad gör det. har också pausat plugget och gjort efterätt med mamma. också en såndär typisk sak som höjer mitt humör flera snäpp. 
 
det var det!!! vi hörs vecka nio, nu ska jag återgå till att läsa på om typ... net national product??

kommentera (3 kommentarer)

anonyma tvkockarnas februariträff

Skrivet, Ätbart;

 
hellu bloggen!! häromdan fick jag jättelust att baka chocolate chip cookies. oj! förlåt, jag menar äta chocolate chip cookies. sånna man köper är inge goda tycker jag, så då kan man lägga ned någon timme på att baka själv. plus det är ju kul!!!
 
*stolar i en ring i något rum med kala grå väggar och grått lineoleumgolv i såntdär spräckligt mönster så man ej ska se att det inte blivit skurat på månader och år*
 
"hej allihopa. mitt namn är joré, jag är sjutton år, och ibland... ibland...ungefär varje gång jag lagar mat eller bakar... så låtsas jag är en känd tvkock och leder mitt egna matlagningsprogram."
 
nej men det är sant? jag har alltid gjort det och tycker det är orimligt underhållande?? får känna mig c00l i köket - vilket jag sällan gör annars p.g.a. är verkligen inte bra på att laga mat. förresten är mina matlagningsprogram alltid på engelska. era då? :-)
 
 
på tal om engelska. ni vet när man har förlorat ett argument och kommer på GENIALA comebacks efteråt, alternativt förbereder sig själv inför en situation då man kanske eventuellt möjligtvis kommer behöva argumentera för någonting, så man funderar ut argument och spelar upp ett scenario i tanken? (förutsätter att ni känner igen er i denna situation för vem gör inte, let's be honest here). jag gör det på engelska med. av någon anledning har jag 7kt mycket pondus och får alla mina idéer, förslag och åsikter att låta briljanta när jag argumenterar på engelska? *pratar engelska och förvandlas till obama* synd att detta bara är i tanken.
 
på tal om att argumentera!!! (wow detta inlägget skulle handla om kakor men spårar ut totalt). i typ sjuan hade vi en debatt på SO:n, där halva klassen skulle argumentera mot och halva klassen för abort i ett speciellt fall. minns inte vilken halva jag var i, men jag blev så uppeldad av debatten och spottade ur mig snillrika argument ett efter och var allmänt kickass. var då kanske inte den mest högljudda ungen i klassen (är väl inte det nu heller), men efter lektionen kom en klasskompis fram till mig och ba "joré!!! vad hände där?? du var typ arg, nästan lite läskigt". reagerade inte då (möjligtvis ett blygsamt skratt från goodgirl impersonated) men när jag tänker på det nu... vad sjutton menade han och vad ville han få fram med att säga det? att jag skulle tagga ner? nähädu lilla vän
 

kommentera (3 kommentarer)

photoboothglass

Vardagligheter

 
god kväll bloggen!!! detta är en livsuppdatering. klockan är kvart i tolv och jag sitter och äter glass. såndär glass som en alltid åt när en var liten, med tunn tunn choklad utanpå och halvtaskig (men god) mjölk(typ?)glass inuti. kan vi prata om den lelle piggen längst upp på glassen??... inTe?? okej
 
idag har jag haft en helt genomvanlig tisdag (skola + debattklubb + jobb + sent tåg hem + nästan spagat pga halt + liteekonomipluggkanske). förutom det att när jag kom hem hade mamma inhandlat blåbärspaj + macarons + godis. detta var fint och tro mig, I treated ma self. u should always treat yo self. retweetade denna tweet för ett tag sen och den förklarar ganska bra hur jag lever. på tal om twitter: följ mig. ibland drar jag till med något kul.
 
annars då? jo det är bra tack!! några temporära ändringar i mitt schema innebär att jag har sovmorgon måndag tisdag onsdag och även om det slutar med att jag stressdiskar, klär på mig det första jag hittar och springer till tåget så tycker jag om det. nästa vecka ska jag väl börja med att åka till skolan som vanligt och utnyttja sovmorgnarna till att plugga.  i den bästa av världar det vill säga.
 
på tal om att följa mig på andra ställen!! följ min pinterest om ni vill veta vad jag tycker är *inspirerande* när klockan är ca 02.34 och jag inte kan sova.  
 

kommentera (0 kommentarer)