några ögonblick, en dag

Vardagligheter

 
regndroppar på fönstret när jag slog upp ögonen klockan halv elva.
frukost med nybakade frallor och lussekatter och julmust.
soffhäng och tända ljus.
en lång promenad längs stranden och längs ickestranden.
en tidig solnedgång.
kladdkaka gånger två.
och växter som är gröna om vintern. 
 

kommentera (5 kommentarer)

en annan natthimmel

Övrigt

 
jag har förflyttat mig cirka tre hundra kilometer söderut. här är luften några grader varmare, gatulamporna några meter längre ifrån varandra. 
 

kommentera (1 kommentarer)

skåne & ett styck erkännande

Vardagligheter

 
hej vänner! kolla vart jag ska igen!! skåne! <3
 
idag gjorde jag veckans sista prov och har alltså inget viktigt i skolan förrän onsdag nästa vecka vilket jag firar (varför se det som ett lyckligt sammanträffande när man kan se det som ett firande?) med att åka till favoritstället alltså. där tänker jag gå på strandpromenad, fota, läsa bok och umgås med min familj. och skriva klart dendär svenskapresentationen jag tjatat om hehehe men det tänker vi inte på!!
 
 
 
på tal om dethär med böcker förresten så läser jag för tillfället jane eyre för tredje gången. har hatat den boken sen jag läste den första gången i åttan (?) men på något sätt verkar den bli mindre och mindre tråkig och meningslös för varje gång jag läser den. det är svårt att erkänna när jag varit anti-jane eyre hela mitt liv men nu vet ni det. (obs: tycker fortfarande inte att den är så "fantastisk" som vissa framhåller den. bara mindre dålig). 
 

kommentera (0 kommentarer)