kaunas om natten

Landskap & Miljö

 
skulle vilja säga att mörker klär kaunas men det har någon sorts negativ klang som jag inte vill ge staden där jag (trots allt och faktiskt) föddes. fint är det hur som helst!
 
för övrigt har jag idag:
 ägnat dagen (sen klockan fyra igår ehm) åt den härliga kombinationen bil-flygplan-bil
◄ sörjt att höstlovet är över om en ynka dag (som alla andra)
◄ läst två halva böcker 
◄ varit i malmö en sväng
◄ undvikt att öppna min skolalmanacka. 
 

kommentera (7 kommentarer)

oktobrar bakåt i tiden

Listor och summeringar

oktober 2015 är i stort sett slut, och vad jag haft för mig iår har ni nog koll på, så jag tänkte att vi kan kolla lite på vad jag gjort tidigare år!
 
2014. 
 
förra året i oktober hade jag precis börjat gymnasiet och var glad över mina nyfunna vänner och smått stressad av allt skolarbete. en helg var jag på gotland och fårö med familjen, en annan fotade jag höstträd i skogen min. 
 
2013. 
 
oktober innan dess upptäckte jag denna kulle med utsikt och spindelnät överallt en dimmig morgon. jag hade också nyligen börjat nian och skrev i min dagbok (som allt som allt bara fick två sidor fyllda eftersom jag alltid tröttnar på att skriva dagbok) att jag var _livrädd_ för nationella proven som skulle hållas på vårterminen.
 
2012.  
 
i oktober 2012 tog jag denna bild som blivit något utav en favorit. minns att jag var så nöjd med den, och när jag tänker på hösten är det just den jag får upp på näthinnan. 
 
2011. 
 
 
för fyra år sen var jag tretton år gammal (!) och knäppte dessa bilder med ytterst artistiskt placerat fokus (läs: felfokuserade bilder) på min hund i trädgården. döpte också inlägget till "handsome guy"? så var det ja... fotade också löv och var söndagsdeppig. 
 

kommentera (5 kommentarer)