» Att grilla marshmallows är ett kletigt äventyr...

Vardagligheter

Jag ursäktar mig för att inte ha bloggat på några dagar nu, men hade seriöst ingen lust och att tvinga mig själv att skriva ett inlägg som ändå inte skulle ha någon mening... sånt håller inte jag på med. Idag kom fotolusten tillbaka och marshmallows grillade vi också.Jo, kletigt värre blev det, så jag bestämde mig för att äta med kniv och gaffel... Inte så smart idé kanske.

Och sådant som diskmaskinen inte klarar...

Gott var det i vilket fall som helst, och väldigt kletigt och segt och... sött. (:

kommentera (2 kommentarer)

» Gamla redigerade bilder

Bildredigering      Ni ser att jag är absolut förälskad i mitt hemland, va?

Eftersom jag är väldigt hemsk och inte har något nytt att bjuda er på, så rotade jag fram några gamla redigerade bilder. Blir ett väldigt kort inlägg dethär, eftersom jag har ett spanskaprov imorgon och jag måste... plugga. I sista minuten som vanligt, that's me. Men allvarligt... jag har ingenting emot att plugga i sängen.

Godnatt! (: Hey, föresten, jag tänkte vara med i en fototävling med temat vår/sommar... Och som vanligt vet jag inte vilken av alla bilder jag ska välja. Någon som tycker speciellt mycket om någon bild de sett här på bloggen?

kommentera (0 kommentarer)

» På jakt efter en fjärrutlösare...

Natur

Togs för några dagar sedan...

Det känns som om jag rotat igenom de flesta kamera-grejs-web-affärerna, hela tiden på jakt efter en fjärrutlösare till min Samsung NX10, som jag kan önska mig i födelsedagspresent. Och jag har inte hittat en. Sååååååååååååååååååååååååå typiskt är det. Jag vill ha en fjärrutlösare, livet blir så mycket enklare med en sådan ju. Men det finns ingen. Ha-ha. Inte roligt. Allright, ni fattar hur jag känner mig just nu. [Och ni fattar också hur himla glad jag skulle bli ifall ni har sett någon som passar till Samsungen!]

En kanske lite bättre nyhet är... att jag för andra (tredje?) gången håller på med en ny design. Jag är sån, jag kan inte ha samma design särskilt länge. Men den här nya... Den ska jag göra riktigt snygg (hahah) och då ska jag förmodligen tåla att ha kvar den en längre period. Bra va? x) Fast tro inte att den kommer upp snart, det lär ta några veckor...

kommentera (3 kommentarer)