Planer för 2012

VardagligheterNytt år - nya möjligheter!

Lite efter alla andra, tänkte jag nu lista mina planer för 2012;
♥ Sälja min säng och köpa en ny (Har blivit oerhört less på den stora fula sängen som gör det omöjligt för mig att möblera om mitt rum... varför köpte jag den ens?)

♥ Gå på en agilitykurs med hunden (en dröm jag haft länge...)

♥ Ha en oerhört bra sommar 

♥ Träffa alla jag älskar och saknar

♥ Fixa tavlor med vackra ramar och mina egna bilder i (tänk vad härligt att se sina egna verk hänga på väggen!)

♥ Ta massvis av fantastiskt fina bilder (ohyeah)

 

kommentera (0 kommentarer)

Mörka fula fredan'

VardagligheterIdag är det fredag, ifall ni råkat missa det. Idag är också dagen då jag flåsande och med en härlig tomatröd färg i ansiktet rusade till tåget efter att läraren som vanligt dragit ut på sista lektionen.

Fredagar är lika hemska som de är härliga. Sorgligt men sant. Nu, efter att ha klarat av skolan och ungefär en tiondel av läxorna (ha-ha, tro inte jag ska göra mer idag, det är ju fredag!), tycker jag att jag är värd tonvis av choklad och lite sömn. Och någon bra film.

kommentera (1 kommentarer)

Fan vad tisdagar är långa.

VardagligheterJag svarar direkt på frågan som ni uppenbarligen kommer ställa - Nej, det är inte glänsande harpluttar blandat med halvmånar. Det är faktiskt frysta körsbär och kvitten (enligt google translate, heter det tydligen kvitten).

Tisdagar är sådär hemskt långa. Skolan håller ju på i timmar, fyller ens skalle med ointressanta saker som någon himla Montesquieu, bilder på safetysigns (eh, säkerhetskyltar låter ju lite skumt... vad heter det annars?), och spanskaord som jämt ska avvika från grundreglerna. Sedan ska man minsann åka buss i en halv evighet och näääästan somna, för att sedan stress-byta om och rulla iväg till stallet. Sen kommer dagens höjdpunkt, eh, middag. Efter det är det bara att glo på min älskade House och sedan skutta i sängs. Åh vad jag hatar tisdagar.
Dessutom är jag sådär surt sugen på att fota. Porträtt. Människor. Jag vill. NUUUU. ;O

Elakt av mig att bjuda er på två extremt tråkiga inlägg på raken. Men sån är jag. Elak. (Och tisdagsdeppig!)

kommentera (0 kommentarer)