Rainbow

Natur
Regnbågar är coola. Jättecoola. Anyways, har haft något av en slappdag idag. Hade dock min första modersmålslektion, men det gick bättre än vad jag trodde. Kul. Annars har jag slappat, inte gjort så mycket, och umgåtts med kompisarna. ♥ Okei, jag känner själv att dethär blev världens lamaste text, så jag tror jag ska sluta skriva nu. Jag vill ju inte göra texten ännu lamare... [Men ni fick ju fina bilder på regnbågar så ni kan ju inte klaga iallafall!]

kommentera (1 kommentarer)

The Flying Dutchmen

Vardagligheter
The Flying Dutchmen

För några veckor sedan (då det var "kulturdagar" i Göteborg), var vi där. Kul var det, massor med glada människor, härlig stämning och en massa artister av alla sorter. Jag måste nog erkänna att Göteborg är min favoritstad (i Sverige). Enligt mig är ingen annan stad så välkommen och så mysig. Inte Stockholm, inte Malmö... utan Göteborg. Åh, mys. I vilket fall som helst, så blev det så att vi hamnade just på gaturatisternas The Flying Dutchmen show. Jag tror detta är något av den bästa underhållning man kan få gratis.

OBS! Googla inte "The Flying Dutchmen". Det kommer bara upp värdelösa länkar, som en länk till en sida där man kan köpa frön till knarkplantor eller en länk till wikipedia där det står om något gammalt skepp. Värdelöst.

Puss på er, nu ska jag fortsätta kolla på basket. 8)

kommentera (0 kommentarer)

Jag tror inte ni förstår hur mycket ni betyder för mig

VardagligheterDe absolut bästa kompisarna i hela världen (ursäkta den usla bildkvalitén - mobilkamera)

Jag har aldrig haft sådana kompisar förut. Aldrig. Inte så gulliga, helt fantastiska kompisar. Kanske borde skriva vänner egentligen. För enligt mig är vi mer än "kompisar". Jag har inget mer att skriva. Inga fler ord som kan förklara. För de som - delvis kunde det - är redan använda. Jag älskar er.

kommentera (1 kommentarer)