Måndagsmorgon [annandag Jul]

Vardagligheter

 
 
 

Först mumsig frukost och sedan ut och promenera i morgonsolen... bättre kan en morgon nog inte bli.

Ni anar inte hur förbaskat glad jag blev när jag slet upp det lilla väl inslagna paketet på juldagsmorgonen (litauiska traditioner)... Tror inte att jag kunde ha fått en bättre julklapp än den bedårande eleganta Iphone 4S som är min och bara min nu. Kameran är underbar och ja - Instagram är lika bra som alla säger.

Förresten är dethär en stor fördel för er som läser min blogg. Jag kan lova att uppdateringen kommer bli åtminstone lite bättre. Blog you later...

                                                                                              "JDFoto" @ Instagram, followa mig gärna.

kommentera (1 kommentarer)

Årets gran

VardagligheterGranen är lika snygg och välklädd som vanligt, i år i färgerna rött, guld och silver...
Det är så mysigt med Jul och allt, är på ett sådant julhumör (jag vet att jag har tjatat om det typ de senaste veckorna, men julen är min favorithögtid så hey, what did you expect?), även om jag får mina efterlängtade julklappar först imorgon (enligt litauisk tradition).

Jul, Jul, strååååålande Jul...

kommentera (1 kommentarer)

God Jul på er!

VardagligheterNågon gång för länge sedan frågade någon mig varför jag firar Jul. Det är inte så att jag tittar på julgranen och tänker "åh, nu föddes Jesus". Nej, det gör jag inte. Jag ser julen som en dag på året då man kan njuta av livet lite extra, umgås med familj och vänner, dela med sig av sin kärlek... Det är något speciellt, efter all förberedelse man gjort, pyntat, bakat, klätt granen och allt vad det kan va', så kan man sedan slappna av och bara vara. Jag har alltid firat Jul med familjen, och det är inte för att jag inte haft något val, utan för att det för mig är en av de viktigaste sakerna när det kretsar kring Jul. Min familj är det allra käraste jag har, utan de är jag ingenting. Så länge jag har möjligheten tänker jag alltid fira Jul med dem.

Och tja, sen att Julen lyser upp sådär härligt i vintermörkret, det är allt annat än en nackdel. Att man får lite ledigt är ju inte heller så farligt.

kommentera (0 kommentarer)