Tända ljus

Vardagligheter
Jag absolut äääälskar doftljus. Det är så härligt att stiga in i sitt rum och känna lukten av skog... eller hallon... eller pepparkakor.

Jag är på någon väldans julhumör idag, är hur sugen som helst på glögg och pepparkakor! 8'D
Vill bara ha lov NU, och jul NU, och glögg (jag älskar glögg) NU... Dock så tänker ju inte lärarna som vi elever, de tänker liksom "nu pressar vi de stackars ungarna tills de håller på att ge upp och då puttar vi iväg dem på lov", medans vi (eller tja, jag talar ju bara för mig själv) tänker mera "färre inlämningar och prov innan lovet och fler (nej, inte fler, men i fattar vad jag menar) efter att vi återhämtat oss".  Men jag måste faktiskt medge att terminen har gått otroligt snabbt. Jämfört med förra året iallafall. Känns som tiden bara rusat förbi och man bara har hunnit gå genom så få ämnen, men ändå har man lärt sig massvis. Jahopp, kolla vad snäll jag ärsom delar med mig av mitt filosoferande.

Nu ska jag iallafall hoppa i sängen med aftonbladet i mobilen! (Haha, för er som inte visste det, jag läser alltid Aftonbladet i mobilen det sista jag gör på kvällen, sen stoppar jag mobilen under kudden och sover. Om jag inte somnar med mobilen i handen, det har också hänt).

kommentera (2 kommentarer)

Min egen Årets Bild (HAHAH)

Vem är "jag"?


Jag är inte höjdrädd. Bara så att ni vet.

Trampade runt lite i den externa hårddisken och hittade en fin bild att visa er.  Faktiskt var den så fin att jag gav den namnet "årets bild" när jag sparade den på datorn. Känner mig ganska löjlig såhär i efterhand.

Föresten har det faktiskt kommit in några kommentarer på bloggen nu nyligen. Trevligt. Jag gillar det iallafall.

kommentera (2 kommentarer)

Clementiner är sådär sjukt extremt gott

VardagligheterSålänge jag kan minnas har jag sagt att min favoritfrukt är vattenmelon. Men såhär mitt i höstnatten så är clementiner faktiskt mycket godare. Intresseklubben antecknar? - nämen så bra då.

Jag har slösat bort hela min lördag. Fy vilken dålig människa jag är. Jag har inte fått något skolarbete gjort, jag har inte hunnit städa, jag har inte hunnit läsa... nä för jag har slått världsrekord i chillning (vänta, det lät weird, byt till 'att chilla' istället).

Nu blir det att chilla meeeeeera och äta fler clementiner.

kommentera (2 kommentarer)