Rollin'

Sitter i en bil som är fullständigt fullproppad med flyttlådor, kassar, mat och möbler. Humöret är på topp trots att vädret inte är särskilt fint och det läses böcker och sovs här i bilen. Hunden sitter bakom flyttlådorna och tittar nöjt ut genom bagageluckans fönster. Det luktar ostbågar och bullar och nektariner i hela bilen eftersom min familj som vanligt inte sätter sig i bilen utan två påsar innehållande de obligatoriska bil-snacksen. Det spelas trevlig musik och flyttlådorna knastrar oavbrutet. Jag sa ju att idag skulle bli en bra dag.

kommentera (0 kommentarer)

Those sunny days...

Natur

 
Har en såndär sunny-day idag. Ni vet, när frukostmackan verkar vara extra god, favoritmusiken jättebra, familjen trevligare än vanligt...?  Det är på sånnahär dagar jag bestämmer mig för att morgondagen kommer vara helt lovely den också, precis som dagen efter imorgon. Nu är det ju inte alltid det blir så, men den här gången vet jag, att morgondagen kommer att vara en bra dag.

kommentera (0 kommentarer)

tre bilder, tre redigeringar, ett motiv

 
Tre bilder från förra veckan med olika redgeringar... vilken tycker ni mest om?
 
Märkte precis att det har kommit en uppdatering på blogg.se-appen, hoppas den funkar nu! Då kan jag lova er lite bättre uppdatering. (:

kommentera (0 kommentarer)