FULSTÄLL (en akronym)

Listor och summeringar

 
På sistone har jag (f)otat: Mina vänner när de är fulla, han som ger mig fjärilar i magen, min lunchtallrik som bevis på att jag visst äter grönsaker att skicka till mamma, cocker spanieln Elvis och Edinburgh i festival-skrud. 
 
(U)ndrat: Vad händer om kungen och drottningen vill skilja sig? Borde jag slagit in näsan på mannen som på mitt första flyering-jobbpass igår tog tag om mina short-beklädda höfter och sa "but are these thighs coming to the show"? Om det är massa änder i en damm, tillhör de då alla samma flock eller är det liksom flera olika *gäng*?
 
 
 
 
(L)ängtat efter: Svenska ostbågar och marabouchoklad, efter att få åka på *faktisk* semester, efter min hund och litegrann om jag ska va ärlig, efter att uni ska börja igen. Främst för att majoriteten av mina kompisar då återvänder till Edi. 
 
(S)krivit: Sms av typen *dethär är hur jag känner och inget du kan argumentera med*, om de små grejerna i livet i min dagbok. Födelsedagsönskingar till Emily, som nu joinat mig på level tjugo i spelet Livet. Inte blogginlägg, som ni kanske har märkt. 
 
(T)ittat på: Finalen av Love Island, Welcome to Sweden trots att jag redan sett det för att jag ville visa Zak, Midsommar (filmen, rekommenderar ej p.g.a. vidrig), och hittills, fem olika Fringe shows (inklusive Trainspotting Live som jag tyckte var absolut GRYM och absolut värd priset om någon funderar på att se den). 
 
 
 
 
 
(Ä)tit: En fantastisk måltidsmodell bestående av fetaostsallad + valfri (panerad) proteinkälla till lunch på repeat. Sauterad svamp med parmesanost och äggröra till frukost. Bagels till allt. Och varma donutsbollar i festivalområdet på campus p.g.a. himla goda. Annars har jag nog mest druckit faktiskt. Så som det kan bli när staden man bor i förvandlas till en enda stor, månadslång FEST. 
 
(L)äst: Bloggar och diverse Fringe-broschyrer. Tyvärr inget i boken jag lånat från biblioteket. Har inte tid, och när jag har tid så har jag inte ork. Får försöka få in någon sorts rutin, men det är svårt när varje dag är den andra helt olik. Annars läste jag min egen dagbok häromdagen och tänkte på hur liten och naiv jag brukade vara. Och hur stor och naiv jag fortfarande är ibland. 
 
 
 
 
 
(L)yssnat på: Mest säckpiporna som hörs genom exakt alla fönster i lägenheten. Elsa Brattströms och Cornelia Axelssons podcast Elsa och Cornelia gör barn p.g.a. de är mitt absoluta favoritpar på sociala medier. Samt, nu var det ju ett litet tag sedan det kom ut, men Chase & Status album här nedan. 
 
 
 
 
 
 

nina

din blogg e så mysig!!

Svar: Men åh vad kul att du tycker det!
jore

Celine

Jag spyr verkligen på den där mannen! Gud vad vidrig!!

Svar: Ellerhur !!
jore

Saga

ÄLSKAR att få ta del av dina ord

Svar: Tack snälla Saga!
jore