sommartankar

Listor och summeringar

 
Sånt jag packar ned i min lilla väska, det absolut nödvändiga. Skuggan som bildas när solen lyser genom trädkronorna. Ett styck milkshake på banan jordgubbar och sojamjölk. 
 
 
Jag tänker på:
 
→ vilket sommarliv det är jag lever just nu. Hur jag kan använda det sista av sojamjölken till att göra milkshake till frukost och dricka den på balkongen iklädd bara pyjamaströja och hur vinden blåser i håret när jag cyklar och hur jag, när jag nästan ramlar, tänker att ett skrapsår på knät vore ju inte så himla fel ändå för vad skriker sommar mer än det? 
 
→ hur mycket jag inte håller med när en person jag nyss lärt känna berättar att hon i en romantisk relation "vill känna sig som en egendom". Hon får tycka så hur mycket hon vill, alla är vi ju olika, men fy vad dåligt jag skulle må om jag någonsin befann mig i en relation där jag kände så. Jag mår som bäst när endast jag ansvarar över mig, har jag insett. Det problematiska där är väl dock att jag också mår bäst av att bara ansvara över mig själv. 
 
→ tre miljarder saker som jag borde göra!!! Skriva dagbok, köpa flygbiljetter, packa resväskan, komma fram till huruvida jag vill extrajobba i Edinburgh i höst (söka jobb), planera hösten, läsa mer böcker, höra av mig till mina vänner oftare, vara ute i solen mer. 
 
 
 
Jag, Linnea och Johanna i Linneas lilla cab!!! Vi åkte en runda runt stan medan solen gick ned häromdan och det var störtfint. 
 
 
→ hur jag ska inreda mitt nya rum i Edinburgh!!! Ser fram mot detta så. Länka mig era bästa inspirationskällor för (billig) inredning och bjud in mig till era pinterests tack. Älskar ju sånt, och det hjälps inte av att jag nu i sommar jobbar i en möbel/inredningsbutik. Är dessutom orimligt taggad på att ha fönster som går att öppna p.g.a. inte haft det förut. Hoppas hösten blir fin i Edinburgh vädermässigt. 
 
→ om jag någonsin kommer bli en träningsmänniska. Mina kollegor pratar om träning hela tiden, jämför pass och skakar sina proteinshakes i fikarummet på rasterna. Tror helt enkelt att jag inte är född till att röra på mig mer än jag absolut behöver? 
 
→ att min lillebror varit så snäll mot mig på sistonde och hur glad det gör mig. Igår bad han mig följa med honom till provrummet när han shoppade kläder och säga om det han valt var snyggt eller inte. Sedan avbröt han sitt tv-spelande för att kolla på Brooklyn-99 med mig och tog med snacks till mig fast jag inte bad om det. Det var gulligt. 
 
 
 
Glasskiosken på Vätterstranden. Hit gick jag strax efter att en dåvarande vän sagt något som jag trodde skulle få mitt hjärta att brista sensommaren 2015. Det känns så långt borta när jag går förbi kiosken nu.