om en fredag för några veckor sen

Vardagligheter

 
hej hörrni. sitter i the library bar på det som kallas vårt student union house (vet ej hur jag ska översätta detta? studentkårens hus?) och skriver detta, fast bilderna är från två veckor tillbaka. har precis käkat tre punds-soppa för att fira in fredagen (obs det var jättegott) och har bara en enda föreläsning kvar innan jag tar helg. 
 
 
förförra veckan (japp, det är så bra jag är på att uppdatera här), efter min sista föreläsning den fredagen, mötte jag upp min vän Mari och turistade lite cirka 300m från uni. 
 
 
först köpte vi tårta att dela på från ett gulligt konditori. sen tog vi oss till greyfriars kirkyard. säckpiporna från slottet hördes ända dit och ehm, bidrog till fredagsviben kan vi väl säga. 
 
 
hösten verkar komma tidigare till kykogården förresten, för än är det mesta andra rätt grönt när man blickar ut över staden från calton hill. 
 
 
"""forest fruits""" choklad i tårtform är en ypperlig kombo. intas bäst med plastgafflar på kyrkogård och högt skrattande nyfunnen vän. 
 
 
idag har jag bott här i ganska exakt en månad och jag blir alldeles överväldigad när jag tänker på hur mycket fint det finns att se i denna staden och att jag har minst fyra år på mig att göra det. 
 
 
imorgon är planen att ta sig till portobello beach som bland annat linnea tipsade mig om, om två veckor kommer johanna hit och om lite mer än en månad ska jag till london för att hälsa på jacob. livet flyter på och är bra hörrni!!!
Daniella

alltså du lever fan drömlivet <3<3

Svar: jamen litegrann så!!!
jore

Meg

det låter som att du verkligen lever loppan! skottland verkar så mysigt, ska dit nästa år över en weekend :)

Svar: ja!! åh vad kul!
jore