merry flatmas

Vardagligheter

 
Igår var det 12 dagar kvar till jul och  F l a t m a s  i flat 48 alltså min lägga!!! <3 Ni som följt mina insta-stories har sett att vi möttes upp tidig eftermiddag efter att ha kryssat av tentaplugg, tentaskrivningar och jobb vardera, och promenerade till  mataffären för att köpa det som behövs på ett flatmas-bord.
 
 
Sen utbringade vi kvällens första skål för vår egna existens och satte igång med ett frenetiskt grönsaksskalande och såsblandande. 
 
 
När grovjobbet var gjort pyntade vi bordet med ett hopplock från våra rum och böt om till våra bästa juloutfits.
 
 
Kolla fina! <3
 
 
Pigs in blankets och roasted tatties och christmas gammon och mashed potatoes och gravy och honey-roasted parsnips hamnade på bordet en efter en. 
 
 
Mellan all matlagning, bordsfix, skämt om att vi beter oss som 45-åriga hemmafruar ordnandes ett dinner party och dans till julmusik knäppte vi julbilder p.g.a. detta är trots allt vår enda jul ihop såhär innan vi flyttar isär och hamnar i olika flats nästa sommar.
 
 
 
Till sist kvarstod det bara att ta ut våra yorkshire puddings ur ugnen och sen var det full-on julmiddag sisådär tolv dagar tidigt!  
 
 
Merry Flatmas!!!
 
Detta var den sista bilden jag tog innan vi satte oss ned och åt inpå midnattstimman, delade med oss av våra djupaste hemligheter, första intryck och värsta pinsamheter, öppnade secret santa-klappar och kollade på julfilm i soffan. Känner mig så galet lyckligt lottad att jag hamnade med dessa människor det första jag gjorde när jag flyttade hemifrån. Har svårt att föreställa mig att det hade kunnat bli bättre. 

Elin

Så himla mysigt!

Svar: Jaa, var nog en av mina mysigaste kvällar här hittills.
jore

Angelica Wåhlin

Men ååh, ser sjukt mysigt ut!

Svar: Det var det! :)
jore