blackford hill

Landskap & Miljö

 
I lördags, när pappa fortfarande var här, gick vi en promenad uppför Blackford hill och jag hittade ett nytt perfekt usch jag känner mig lite nere-promenadstråk. 
 
 
 
 
 
 
 
Man kan se nästintill hela stan därifrån, och även om det mest är jämngrått så är det ändå väldigt fint. Och så är ju jag lite svag för utsikter. Särskilt över denna stad. 
 
 
 
Funderar på att ta upp Jacob hit nu när han kommer och hälsar på i helgen - tidigare jag tagit med mina kompisar upp på Arthur's Seat men det är kul med nya perspektiv ju. 
 
 
 
 
 
Annars har denna veckan gått blixtsnabbt - har hunnit med en kväll på bongos med mina favorittjejer, träffa Celine, se två filmer, en kaffe-catchup med en kompis, införskaffa en mikrovågsugn, leta upp mina kursböcker på bibblan och hämta upp mina växter från min växtvakt på andra sidan stan. Idag kommer min femte flatmate hem så gänget blir helt igen, helgen ska jag som sagt spendera med Jacob och nästa vecka är det freshers week och dags att ta tag i den kommande terminen på riktigt. Kort sammanfattat: livet är väldans bra just nu, jag har prick noll att klaga på och jag önskar er alla en fantastiskt mysig och KUL fredag. 
 
 
 
 Hur mår ni idag och vad har ni för helgplaner? 
 

Meg

men aaaargh vad fint! älskar att allt ser så harry potter-igt ut i edinburgh!!

Svar: Hahah men ellerhur!! :))
jore

Johanna

Wow vilka bilder och vilken utsikt!

Svar: Tack snälla Johanna!
jore

Emma Engström

Wow så underbara bilder!! <3

Svar: Tack fina!
jore

Celine

Var upp där efter UNI nån dag och det är ju sååå fint där, ett rätt bortglömt ställe. Är också helt besatt av sista bilden! Så fin <3

Svar: Tack Celine!!! Visst är det?? Så underskattat typ.
jore

Maria Pettersson

Så fina bilder! :) Vart exakt är detta?

Svar: Tack snälla! Blackford hill i södra Edinburgh! :)
jore

Ida - foto & häst

Så himla vackra bilder! Så fint :D

Svar: Tack så mycket Ida! :)
jore

ISA

Har så svårt att avgöra vad jag känner för Edin, det ser så galet mysigt ut och verkar så.. stämningsfullt och lugnt på nått sätt?! Men ändå tycker jag det ser ut som en ledsen stad, kanske är färgerna och vädret? Aa men dina bilder är ju helt magiska (som alltid), du fångar den där stämningen (hah klyschig komplimang till en fotograf va? ;))

Svar: Förstår precis vad du menar - när man kollar på staden en mulen dag ser det för det mesta enfärgat och tråkigt ut. Dock känner jag att jag redan har så många fina minnen och ögonblick härifrån att jag liksom ser förbi det? Mvh lika klyschig:)) + att staden blir jävligt fin i solsken!!! (och tack snälla!)
jore

David och Bella

Oj vilken utsikt! Vad vackert 🙂

Svar: Ellerhur! :)
jore

Cornelia

Men åhåå vilket ställe! Så himla fint, och vilka stämningsfulla bilder du tar <3

Svar: Ja verkligen ett guldställe! Tack snälla du!!! :)
jore

Matilda Berlin

Men alltså WOW! Så fantastiskt fina bilder <3

Svar: Tack Matilda!
jore