en vinterbal

Övrigt

 
I onsdags, alltså för lite mer än en vecka sedan, var jag på bal!!! Och inte vilken bal som helst, utan the business society's årliga vinterbal som jag varit med och planerat i typ ett halvår. Tycker det är himla mäktigt att få gå på bal på ett flådigt hotell i vanliga fall men det var ännu mäktigare att stå där och veta att man själv varit med och få det hela att hända. 
 
 
Här är jag med mina bal-planerarkompisar! I vår ska vi planera ytterligare en bal, och jag förväntar mig att ha minst lika kul. 
 
 
Vi hade hyrt in en fotograf som var jätteduktig men valde lite udda filter på bilderna??? Aja cred ska han ha iallafall - här hittar ni hans facebooksida. 
 
 
Och så hade vi ett photobooth såklart!!! För sånt måste man ha på bal. För att dokumentera det faktum att jag har noll aning om hur man håller en elgitarr och Emily har glömt bort var kameran sitter till exempel. 
 
 
Efter en trerätters middag, en stor utlottning i förmån för en välgörenhetsorganisation vi ville stötta, x antal mycket misslyckade ceilidh-dansförsök (herregud jag måste öva!) och tömning av ett par medhavna pluntor begav vi oss nerför gatan till klubben där efterfesten skulle hållas.
 
 
Kolla tjusiga! OCh svettiga ehe. Mycket roligt att gå på klubb när alla är i balkläder förresten. Mindre kul att komma hem med blåsor på exakt alla tår. Förstår mig inte på folk som bär klackskor till vardags. hUR?
 
 
*cue boob tape to enter the stage* 
 
 
Ah just det! Här är Emily in action med sin engångskamera!!! Mycket tacksam för att mina vänner har hoppat på denna trend och dokumenterar vårt intressanta liv analogt - delvis för att jag då har ännu mer spännande content att dela med er. Ska visa er de första framkallade bilderna någon dag snart. 
 

kommentera (1 kommentarer)