miscellaneous

Vardagligheter

 
hej och välkomna tillbaks till mitt liv! Länge sen ni fick en livsupdate om ditten och datten så tänker att vi kör på en sådan i punktform idag. Alla fastspända? (skOJAR så kul har jag inte haft det) 
 
- I helgen reste jag 20min med tåg till Falkirk för att hälsa på en snubbe jag känner. Det är nog rätt överlägset den längsta resan jag gjort för att träffa någon av det manliga könet (om vi räknar bort när jag hälsade på Jacob i London) - men den var nog mest motiverad av ett plötsligt behov av att fly "stor"stan. Och blommor då, ni vet ju att jag gillar blommor. Hans far har ett helt växthus med orkidéer som jag tyckte var mycket fint. 
 
- Jag har nu satt mig in i terminens kurser (inkl. inhandlat kursbok för ca 500 svenska kronor:) tack så mycket för den uni:)) och börjat tycka om dem! Efter första veckan kände jag mig lite smådepp p.g.a. kurserna verkade inte alls så kul som jag förväntat mig men nu känns det faktiskt bättre. Hoppas det fortsätter så. 
 
 
- Jag har varit på x antal SÅ ROLIGA utgångar! *The going out-culture* är stor här i Edinburgh och tur är väl det p.g.a. jag har verkligen superkul nästan varje gång. Just nu är bästa formeln att gå ut med några nära kompisar + en större grupp människor man känner p.g.a. det är så himla skönt om man kommer bort från någon i klubben att bara kunna gå till dansgolvet och veta att det där kommer finnas några att dansa med tills de man tappade bort dyker upp igen. 
 
- Kom över denna guldgruva på internet  (länk) när jag tittade på kul saker inför min marketing-kurs. Så bra för de stunder man har *tråkigt på www* ni vet. Spana till exempel kategorin "april fools"!
 
 
- Jag har varit på stand up comedy club för £3 (för tre timmars underhållning! det ni!)! Och lyckats gå ut till Edinburghs kanske till ytan minsta klubb i polotröja efteråt. När det under kvällen visade sig att jag och Erin hade likadana polotröjor från samma märke (uniqlo's heat-tech, hennes vit och min svart) bestämde vi oss för att vi skulle utvärdera dem i slutet av kvällen. Och hade därför också en liten photoshoot inne på Wetherspoons för att dokumentera det hela. Vad gäller utvärderingen kan jag säga att jag inte blev så svettig som jag förväntade mig = bra betyg för det var _varmt_. 
 
- Detta är lite småkonstigt och jag undrar mest om det händer er med -  tappar ni också ibland bort er mellan årstiderna? Häromdagen kom jag på mig själv med att behöva titta i kalendern för att förstå om det är höst eller vår. Alltså, i mitt huvud är året uppdelat i två: hösttermin och vårtermin (och har varit det de senaste 14 skolåren eHh). Men ibland får jag totalt hjärnsläpp och kan för allt i världen inte komma ihåg vilket av halvåren jag lever i för tillfället? Kan ni relatera? Snälla säg ja p.g.a. vill inte vara ensam tankspridd galning
 
 

- Fantastiska Alicia (länk) lyste upp min fredag häromveckan något otroligt med ett mail där hon berättade att hon målat av en av mina bilder! Hur häftigt, att någon tagit sig tid att göra konst av något jag delat med mig av. <3
 
 - På fredag (denna fredag! alltså om tre dar!) ska vi (läs: Erin, Emily, Felicia och jag) till Isle of Skye. Vi ska bila upp i Emilys bil, med avresa tidigt fredag morgon, och spendera helgen roadtrippandes samt i ett fancy airbnb. Längtar så jag spricker och vill packa ner alla mina tjocktröjor, koka varm choklad och ordna färdkost nu omedelbums!!! Tror det kommer bli superkul + att jag kommer att få se mer av Skottland. Har sett så lite under mina 1.5 år här att det är PINSAMT. 
 

kommentera (2 kommentarer)