tillbaks

Vardagligheter

tbx-1
 
Nu är jag tillbaks!!! I Sverige på jobbet i (sommar)vardagslivet. Idag spenderade jag 30min storgråtandes på en bänk vid ankdammen i Nässjö och promenerade sen raka vägen till jobbet där jag log mot kunderna hela dagen. Nu mår jag bättre. Det var komma hem-ångesten och jag visste ju att den skulle komma, kanske bara inte med sånt dunder och brak. 
 
 
tbx-2
 
 
Imorgon (om "tio minuter en kvart") börjar augusti och mina planer är som följer: jobba, jobba, jobba, umgås med vänner och familj, jobba, äta upp alla bär i vår trädgård, jobba, jobba, gå till frisören, jobba, jobba, åka till Edinburgh. Jag känner mig utvilad efter semestern och tiden går ju snabbt när man jobbar. Det är bra, för jag saknar studentlivet och mina Edi-vänner. Samtidigt känner jag att det är helt okej om timvisaren ibland rör sig sakta, Sverige klär ju i sommar och jag vill passa på att äta mig mätt på min mammas mat och kolla på alla serieavsnitt av Brooklyn 99 med min lillebror. 
 
 
tbx-4
 
Men frukta inte!!! Mitt emellan allt njut jag planerat i augusti har jag faktiskt tänkt blogga också. Här är några inlägg som finns i mitt huvud men inte har kommit längre än så än p.g.a. tids- och orkbrist: ett inlägg om kul ställen i Vilnius (ping Johanna), ett inlägg jag tänker döpa till "ögonblick" och ett inlägg med Edi-throwbacks som för att spä på mitt längt. 
 
 
 
tbx-5
 
 
 
tbx-3
 
Vill ni att jag ska blogga om något kan ni ju hojta till?? Tänk er att kommentarsfältet är ett fritt land. Annars är ni välkomna att ringa mig från denna snäcktelefon. Puss!!!
 
 
 

kommentera (2 kommentarer)