frukost-can do's

Vardagligheter

 
Ibland, om man börjar jobba vid lunchtid, kan man vakna sent och låta frukost och lunch bli ett. Då kan man skära upp jordgubbar, strö över en matsked socker och mosa till dem innan man häller över sojamjölken för det blir som godast då, om mjölken också får lite jordgubbssmak. Och så kan man käka rågbrödsmacka med orimligt många skivor ost och gräslök på. Kan man, så ska man ha något grönt på sina mackor tycker jag. Om man har tillgång till en soffa och en lillebror kan man också äta sin frukost under filtar på soffan framför Brooklyn Nine-Nine. Det är en syskonaktivitet jag kan rekommendera. 
 
 
 
En annan morgon kan man äta en annan sorts mackor, nämligen varma sådana med smält ost och hushållets sista ketchup på, på samma soffa under samma filt med samma lillebror. 
 
 
 
Någon dag kanske man känner sig lite extra ambitiös och då kan man skära upp avokado och steka ägg till både sig själv och ens frukostpartner om man har en sådan (gärna i gengäld mot att hen diskar) och äta den medan man beundrar sig själv (detta är ett skämt). 
 
 
 
 
Eller så är det kanske helg men man har ett tidigt jobbpass och då får man glädja sig med att det är ganska fint att man KAN ta sig ur sängen först av alla familjemedlemmar men att man inte hinner längre än att ta första tuggan av smörgås nummer ett innan mamma kommer ut och joinar en i morgonsolen på trappan. 

Saga

Himla fint inlägg! Frukost är bland det bästa jag vet<3

Svar: Tack Saga! Samma här. Heja frukost!!
jore

bylijo.se

Jag gillar också frukost. Speciellt på semestern då jag kan äta sen frukost och lyxa till den.

Svar: Jaa visst är det härligt! :)
jore

Amanda Persson

gud vad mysigt! och oj vad mycket god frukost du har där :)

Svar: Jaa! <3
jore