i onsdags, igår, häromdan och ngn gång

 
•  Häromdagen när jag gick till uni uppenbarade sig en störtfin regnbåge över min gata. Vilken morgongåva eller vad säger ni?
 
•  Igår, medan jag trött krängde en halvdan färdigpizza som jag köpte på vägen hem, läste jag i en artikel i Dagens Nyheter om att parfymen Obsession av Calvin Klein används för att locka tigrar. Ett hett tips är alltså att rekommendera, alternativt ge den som present till alla ni ogillar.
 
 
 
 
•  Någon gång förra veckan lyckades jag fastna på 6 (s e x) stycken klubbbilder under en utekväll tillsammans med Erin. Vi tackade genom att sno med oss glitter att pynta vårt kök med. Ändå hyfsat bra tejpat från två onyktra tjejor på en stege. 
 
•  En dag bjöd Edi på livets finaste solnedgång!!! Himlen gick från klarblå till orange till rosa till lila och jag följde hela spektaklet genom vårt köksfönster. 
 
 
 
 
•  Och så fick jag ett paket från min familj inklusive gulliga presenter från mamma, mer än ett halvt kilo Marabou-choklad och ett litet vykort från var familjemedlem. Blev så glad så!!! Håller på och sätter ihop ett paket att skicka tillbaks till dem. 
 
•  Idag åt jag förresten sista biten av sista chokladkakan. Snittar ni också 4 chokladkakor/vecka? Inte? 
 
 
 
 
•  I tisdags gick jag på promenad själv och upptäckte nya små affärer som säljer sånt man absolut inte behöver men som är superkul att kika på. Sånt som säljs i typ muséebutiker ni vet? 
 
•  Jag tog mig också en lång funderare kring hur skört vänskap egentligen är. Hur ens liv - eller ja, iallafall mitt liv, i den ålder och livssituation jag befinner mig just nu - till stor del ligger i händer på människor man valt att lita på, som samtidigt är människor vars alla sidor och egenheter man ännu inte upptäckt. Ett missförstånd, ett tonläge som är lite off, en fight man kanske inte borde ha tagit och allting kan rasa. För det mesta känner jag min rätt säker i de människor jag valt att omringa mig av, men ibland överväldigas jag av denna känsla och blir så paranoid att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hur hanterar ni sånt?
 
 
 
 
•  I onsdags eftermiddag ägnade jag ett par timmar åt att luskamma varenda secondhand-affär på min sida av stan i jakt på ett par skinnbyxor till min halloweenkostym men kom istället hem med en tjocktröja i alla regnbågens färger. Den gör mig glad, så jag är nöjd ändå.
 
 
 
 
•  Och så hade jag ett toppen Halloween-firade på kvällen! Hann med en snabbvisit på några vänners förfest, vände upp och ner på vårt eget kök och var ute på en av mina favoritklubbar tills de stängde av musiken och tände lamporna klockan fem på morgonen. Erin var utklädd till Barbie, Emily till en pumpa, Felicia till Velma från Scoobydoo och jag till FBI-agent, om ni behövde ett förtydligande det vill säga. Utan tvekan en av mina roligaste kvällar denna terminen!
 
 
 
 
•  Vi gick och la oss samtidigt som solen gick upp vilket var något irriterande då mitt rum saknar mörkläggningsgardiner. Dagen efter var det rehab-stämning i lägenheten så jag käkade frukost i fem evigheter innan jag gick till mina föreläsningar. Och tvättade två korgar med kläder p.g.a man får passa på att torka dem medan solen ligger på, heh. 
 
•  Har hittat ett supergott te från Pukka med äpple- och kanelsmak som jag vill rekommendera!!! Luktar fantastiskt och smakar nästan lika gott, plus att man kan intala sig att det är extra nyttigt i förkylningstider eftersom det har ingefära i sig. 
 
• På tal om förkylning så har jag - och jag hoppas verkligen inte jag jinxar det nu - klarat mig undan hyfsat bra hittills denna höst? Vill tro att det beror på att jag köpt varenda grön juice och smoothie så fort det varit extrapris. Minns min period för några år sedan då jag drack smoothies varje morgon som den hälsosammaste i mitt liv (med det menar jag att jag inte drabbades av en enda förkylning) så vill gärna tipsa om det om ni är sådana som blir förkylda ofta. Står själv inte ut med att vara förkyld. 
 
 
 
 
 
•  I torsdags kväll hade jag lovat att komma förbi på lägenhetsfest hos ett gäng kompisar ett par gator bort. Jag och Erin var dubbla regnbågar! Det ni!!! Festen stängdes ned av män med "hej-jag-är-viktig-och-har-auktoritet"-brickor från *the council* vilket var lite ledsamt men äsch. Kom i säng i rimlig tid iallafall och sånt kan man ju glädjas över. 
 
 
 
• Någon dag kånkade jag hem två stora kassar mat från LIDL genom parken och kände mig lyckligt lottad över vart jag bor - trots avståndet från närmsta större mataffär. Gick sen förbi barnsjukhuset och kände mig ännu mer lyckligt lottad.
 
•  Träffade också en tjej från min kurs över en kaffe efter att hon kommenterat min instagram-story och frågat om jag vill hänga och hade det supermys? Så TACKSAM över sociala medier och folk som är så frimodiga. Älskar't!!! 
 
 
 
• Gårdagen spenderade jag på bibblan och, något förvånande, i baskethallen. Värt!!! Sen gick jag och la mig tidigt och sov för evigt vilket tar oss ungefär till....... nu. Glad söndag friendos hoppas ni uppskattar denna lilla insyn i mitt mycket spännande liv. <3
 
 

Angelica Wåhlin

Vilka mysiga bilder!

Svar: Tack så mycket!
jore

Kayla

Jättefint inlägg! Hoppas du får en fin vecka <3

Svar: Tack snälla Kayla! <3
jore

Linnea

älskar dina edinburgh-life-updates ju!

Svar: Tack fina du, vad glad jag blir!
jore