fredagshäng och instagram-highlights

Vardagligheter | Taggar: highlights, instagram;

insta-ellen-2
 
Hej på er och glad fredag!!! Själv har jag spenderat min första lediga dag sen jag kom hem från semestern på Vätterstranden med Ellen. Vi hittade en bit strand som vi fick ha alldeles för oss själva, med perfekta stenar att sitta på och ankor att bada med. Där satt vi och filosoferade om sensommarkriser och hår och relationer och åt vår picknick och hade det finFINT. Och så hann vi shoppa lite också!!! Jag fyndade en perfekt korthållare på dubbel rea och var extra glad pga har letat efter en passande sådan länge. 
 
 
insta-ellen
 
I förmiddags på bussen på väg till stan satt jag och gjorde om mina instagram-highlights! Innan hade jag hela dagar/resor sparade efter datum men jag tänkte att det är lite tråkigt eftersom det är det som ju lite är bloggens syfte, så nu har jag delat upp det såhär istället.
 
Under rubriken "mE" hittar ni skojsiga bilder på MIG och mitt *ansikt* + saker jag någonsin har velat berätta på instagram. Under "pals" återfinns föga förvånande bilder på mina kära vänner och roliga saker vi gjort som jag någonsin postat en story. Bakom "oOps" gömmer sig pinsamma/kul/jobbiga/knäppa saker som hänt eller bara sånt jag drog på smilbandet åt idag när jag sorterade bland alla gamla stories. "Places" rymmer många härliga ställen som jag besökt (sedan december 2017 fram tills nu och framåt), "food" innehåller en jäkla massa matbilder, "doggo" bilder och mysiga videos på min hund (min favorithighlight!) och "fam" bilder från och med familjen och släkten dårå.
 
Viktigt med en organiserad insta tycker jag!!!!! 
 
insta-ellen-3
 
 
Nu ska jag käka fryspizza och kolla på serier med min lillebror pga känns som ytterligare en toppengrej att göra på en fredag. Vad gör ni ikväll?
 
 

Sarah

Så mysigt ni hade de :)

Svar: Jaa!! :)
jore