en vecka framåt

Vardagligheter

 
 
Hej på er! Kan inte fatta att det bara är tisdag? Tiden går så sakta när man har saker att se fram emot. Idag har jag spenderat två timmar på uni, en timme på promenad och alldeles för många timmar i sängen. Igår firade vi Liannes födelsedag så idag har jag mest varit trött. Planerar att sova ut till imorrn, har en del att göra då. Ska vi kolla på denna veckans planer i helhet? Jag behöver nog det mer än ni, menmen:
 
Onsdag! Imorgon! Jag ska: tvätta kläder, packa inför Dublin, förbereda mig inför AGM:et för Women in Business och läsa genom så mycket som möjligt av det jag missar på torsdag. Behöver också dammsuga mitt rum och såntdära skoj. 
 
Torsdag: Tidigt torsdag morgon åker jag, Erin och Felicia till Dublin. Bara för tre dagar och utav ingen annan anledning än att turista och ha kul. Enligt väderprognosen ska det regna samtliga dagar vi är där vilket är lite smått nedslående menmen. Får väl ta regnjackan.
 
Fredag:  En heldag i Dublin! Det är hög tid att skicka mig era Dublintips kompisar. Det ska bli så skönt att se något annat än Edinburgh förresten? Har ju liksom inte lämnat stan sedan jag kom tillbaks i början av januari.
 
Lördag: Framåt kvällen någon gång flyger vi hem. Känns som att jag kommer vara trött igen vid dethär laget så tänker att jag ska lägga mig tidigt. Orealistisk plan? Jag vet inte vad ni menar. 
 
Söndag: Veckans andra höjdpunkt! Ska träffa Emilys hund! Hon sa specifikt åt oss att inte boka upp oss denna dagen p.g.a. detta så det har jag inte heller gjort. Annat jag förmodligen kommer göra är att spendera en kväll på biblioteket. Efter denna söndan har vi bara en vecka med full undervisning kvar. Blir jätteledsen när jag tänker på hur snabbt dessa två terminer gått? Uni-tiden varför springer du ifrån mig!!! Jag tycker om dig. 
 
 
 
 
Vill utlova lite live-uppdatering från Dublin. Ska göra mitt bästa. Finns ju på instagram stories i princip varje dag, som ni så väl vet. 

Nastasja

Åh vad kul med Dublin!! Har en guide sen jag bodde där i höstas om du vill ha? Kan mejla eller skicka på fb, det som passar bäst :)

Svar: Mhiho hoppades att du skulle se detta i tid. Har redan scrollat genom din Dublinkategori på bloggen och tar alla ytterligare tips jag kan få!!! <3 FB blir jättebra.
jore

Meg

MEN VA SKARU TILL DUBLN?! hojta till om du vill ha tips :* var i din stad i helgen, älskade det!!

Svar: Vill ha alla tips du har!!! <3 Åh vad kul! Hade ingen aning!
jore

Celine

Så avis jag blir på att du ska till Dublin! Drömmigt!

Svar: Ja! Det var det!
jore

E m i l y ♡

Superfina bilder ♥ I vilken app gör du de här collagen? Det ser så bra ut i bloggen. Har sett det på andra ställen också :)

Svar: Tack så mycket! :) Gör dem i Photoshop på datorn.
jore