skrivit fotat ätit lyssnat på tittat på och längtat efter

Listor och summeringar, Vardagligheter;

 
 
 
Blir mycket vecko-uppdatering nu. Sorry 'bout that. Efter denna vecka är jag hursomhelst en park rikare (en parkpromenad i veckan är bra för själen!!!), några sömntimmar fattigare än jag kunde ha varit och ett par upplevelser rikare. Testade till exempel på krokiteckning för första gången i mitt liv. Det var jättekul trots att jag är rätt kass på det. 
 
Annars har jag läst: 
Sandra Beijers och Alan de Bottons samtal om kärlek, publicerat för snart ett år sedan under rubriken "Is love just a selfish act? och denna smått galna artikel om hur man genom hur man lever sitt liv kan påverka sin intelligens. Och ett gäng uni-readings men de går under titlar som "The cultural relativity of organizational practices and theories", "Managing risks: a new framework" och "The evolution of corruption and optimal level of corruption reduction: evidence from cross-country studies" och är kanske inte det roligaste. 
 
Skrivit: Sms som jag bävat inför att skicka, snaps på mig själv storleendes för att Carro ska förstå hur glad jag är att hon ska komma hit, ett par mobilanteckningar som är för färska för att delas med av (men spana in Johannas här!), "jag kommer över denna också" till mamma när hon frågat om hur jag mår, om det bästa löftet jag någonsin gett mig själv i ett word-dokument, och anteckningar till en uppsats jag ska skriva nästa vecka. 
 
Fotat: I princip ingenting förutom women in business-eventet i måndags och det lilla som fångats genom mobilkameran. Det får stå som ursäkt till denna enformiga uppdatering. 
 
Ätit: Supergod pizza på en väldigt närbelägen restaurang, två paket Sainsbury's chocolate chip cookies som tröst någon dag då jag var ledsen, kyckling (tror min kropp är tacksam för detta lilla proteintillskott) och en orimlig mängd leverpastejmackor för att det är det bästa jag vet just nu. 
 
Lyssnat på: Ljudbok! Testade detta fenomen än en gång häromdan när jag kom på att jag kan låna ljudböcker gratis genom Edinburghs bibliotek. Tror fortfarande inte att det är för mig, jag slutar lyssna efter fem minuter. Erins något alkoholpåverkade men mycket viktiga uppläxning av mig på toaletten i nattklubben. Gwyns skönsång som hörs ut i korridoren. Någon annans prat i sömnen. Sam Smiths gamla album och Veronica Maggios uråldriga radiohits för att inte somna på biblioteket. 
 
Tittat på: Minst ett avsnitt av How to get away with murder om dagen. Och Bron. Älskade Saga Norén. Fick idag också höra att det kommit ut nya avsnitt av Bonusfamiljen? Om någon vet hur jag kan komma åt dem härifrån så snälla tala om det för mig.
 
Längtat efter: Sängen, soffan i köket där hemma klockan halv sex när alla kommer hem, falukorv (skicka hjälp), dem som ger mig bra kramar, mer grönt i världen, lite jävla tur i livet. 
 
 

Dani

Vad heter du på snap? :D

Svar: Jag heter jore.d på snap! :)
jore

Celine

En liten fråga: Kostar det att skaffa bibliotekskort här? Har googlat runt men fattar inget haha, är väl extremt trögtänkt :P

Svar: Nej! Jag gick till mitt närmaste bibliotek och fick ett på ett par minuter helt gratis.
jore

Meg

Så härlig uppdatering! Och jag fick också ett craving förra veckan efter falukorv och makkisar, inte det man brukar känna ett sug efter precis. Sammanträffande ;P

Svar: Tack! Haha nämen!!!
jore

Ellen Gräntz

Detta tyckte jag var så himla trevligt att läsa!

Svar: Tack fina! <3
jore