på en bondgård mitt i stan

 
I morse när jag vaknade sken solen ute - något som känns extra fint efter ungefär en veckas ihärdigt regn (+snö, som dessutom kommer återupptas till helgen!). Detta var toppen för jag och mina vänner Mari (som ni kanske minns från detta inlägg) och Thea, som jag känt sen första veckan här i stan, hade planerat utflykt. 
 
 
Jag var tidig och de var några minuter sena, så när jag var framme med bussen passade jag på att ta en liten promenad i stadsdelen där vårt besöksmål för förmiddan låg, nämligen Gorgie. 
 
 
Det var kanske inte Edinburghs finaste stadsdel, men solen får ju allt att skina. Utanför kyrkan satt pensionärerna och solade och utanför ett fönster stod ett par skor på tork. 
 
 
Vårt besöksmål för dagen var alltså Gorgie City Farm - en bondgård mitt i stan. Förmodligen riktad mot ålderspannet typ 3-12 hehe men vad gör det. 
 
 
Väl där fick vi mysa med och klappa grisar, får, kossor och hönor. Lite djurterapi som tre stycken stadstjejer kan behöva, ni vet. 
 
 
Thea blev bästis med grisen Pebbles som var den keligaste av de alla. 
 
 
 
Kolla så söta lamm! Det fanns ett lamm som bräkte precis som ett mäniskobarn, men det fick man inte klappa. :(
 
 
 
 
 
 
 
Och så fanns det guldiga griskultingar! De ställde upp sig på rad för att alla skulle få bli klappade. 
 
 
Lycklig gris! Slut på utflyktsrapport. 

Ronette

Djurutflykter måste ju vara de bästa utflykterna. Små grisarna<3

Svar: Jaa!! <333
jore

Brandon Lee

Djurisk socialrealism i en urban miljö? Eh,.lite som när man blir "assblasted" av Nice N Sleazy om man våldgästar vattenhålet i fråga i ett nyktert tillstånd.
Business with human resource management låter väldigt,.seriöst, jag undrar vad den lyckliga grisen skulle säga om det,.nöff nöff? Ha det fint. BL.