senaste nytt i livet

Listor och summeringar, Vardagligheter;

 
alltså hallå. denhär sommarn, trots alla mina storslagna planer, har inte gjort min lilla blogg gott. men jag tycker vi kan ta en titt, i listform (för det var ju länge sedan), på allt såntdär som hänt sen jag kom hem från USA. ej i kronologisk ordning för så välordnat är inte ens mitt liv nu för tiden.
 

☕ jag har varit på avskedsmiddag hos johanna för att hon och hennes kille skulle flytta upp till stockholm där de nu börjat plugga. lite senare var jag ju och hälsade på dem också men det vet ni ju redan allt om

☕ jag har ätit ärtor och krusbär och svarta vinbär från trädgårn och sörjt att björnbären inte hinner mogna innan jag måste åka. 

☕  min pappa har blivit diagnosticerad med ett hjärtproblem som innebar att han behövde få en pacemaker inopererad omgående. han mår bra nu och det är jag obeskrivligt glad för. 

☕ jag har löst hela grejen med vart jag ska bo (dvs student accommodation), ordnat med bank och csn och försäkring och till och med räknat på min budget för det kommande året! en skitskum grej hände när jag bad mamma ringa till försäkringen (pga ett tillägg på hemförsäkringen och sådär) och kvinnan i kundtjänsten hävdade att JAG tio dagar tidigare hade ringt och signerat en annan försäkring? hon ba "jag är övertygad om att jag pratat med din dotter"
 
☕ jag har varit i kosta på helgutflykt med familjen, gått genom ett hav av lila ljung, tittat på glasskulpturer, fiskat (läs: tittat på) i en liten sjö och käkat lösgodis samtidigt som jag plockat myror från mina ben.
 
☕ jag har gått till sjön med mamma och skådat supertjock dimma på vägen tillbaka. på ängen som vi, dendär mörka kvällen för jättemånga år sedan när vi flyttade hit och tog vår första kvällspromenad, misstog för att vara själva sjön.
 
☕ jag har gått på otaliga promenader för tänker så himla bra då! och börjat skriva nästan varje dag i min lilla skrivbok med sushi på omslaget. 
 
☕ varit superglad när jag en sista gång gått upp för trapporna till en lägenhet vars portkod jag trots tre års flitigt besökande fortfarande inte lärt mig. efter diploma ceremony (alltså den hyfsat stela tillställningen där jag och resten i min klass tilldelades våra IB-diplom) men innan sista utekvällen som rubbade mitt (sverige)liv. bildbevis ovan. bless trappuppgångsljus.
 
☕ jag har plockat upp kräftburar på en liten båt i vättern. det var supermys!! och gott (resultatet alltså). 
 
☕ jag har spontanhängt på en äng, stoltserat med mina obefintliga sädesslagskunskaper och fotat med två härliga gamla klasskamrater. återkommer med bilder från detta!
 
☕ käkat långfrukostar på altanen under soliga mornar, läst ut emmy abrahamsons hur man förälskar sig i en man som bor i en buske och skrattat högt under tiden. (och så googlar jag nu för att dubbelkolla titeln och inser att historien är DELVIS SANN(?!?) och blir typ glad i själen)
 
 
 
 

Daniella

ska bli så kul att följa ditt nya liv!!

Svar: vad kul att du tycker det!! <3
jore