måndagsreflektioner

Vardagligheter

 
utsikt genom sovrumsfönstret klockan noll-sex. 
 
 
det är måndag, igen, och jag är inne på terminens femte vecka. om en vecka har halva terminen gått. halva min första uni-termin? avklarad, över? hjälp.
 
tills dess har jag dock en viktig (och ännu oskriven!!!) uppsats om ett ämne jag absolut inte förstår att lämna in och ett grupparbete att komma igång med. på lördag kommer johanna hit och jag är orimligt taggad på att visa henne det som nu blivit mitt liv, det hörn från vilket jag nu skådar världen. vi ska vandra upp till arthurs seat, äta haggis balls och utforska leith är planen. och vara uppe hela natten och prata om allt som hänt och inte hänt och käka cheddarost direkt ur paketet. 
 
på tal om cheddarost ångrar jag grovt att jag inte skaffade mig en osthyvel. utbudet på skivad ost är nämligen långt ifrån det bästa här och ost är ju utan tvekan det allra bästa pålägget. måste ta mig till ikea asap och inhandla en osthyvel men stället ligger ju liksom en timme bort enkel väg? får bli när mina frysta kanelbullar tar slut. 
 
bortsett från det smärtande hål i mitt hjärta som avsaknaden av en osthyvel utgör mår jag bra. facetimear min familj varannan dag och önskar jag kunde krama min hund innan jag går och lägger mig, men mycket mer hemlängtan än så har jag fortfarande inte tid för. min kropp säger mig att den är stressad (i lördags ryckte mitt vänstra öga konstant i tolv timmar, potentiellt det störigaste jag varit med om) (googlade för övrigt också detta och läste någonstans att muskelryckningar i vänster öga förutspår "bad news". väntar fortfarande tålmodigt på dessa) men jag tänker fortsätta hävda att jag har hög stresstålighet och lösa problemet med att äta mer spenat. spenat löser allt.
 
hej så länge!

bebe

älskar att du gör upp planer utan mig. är verkligen 100% med på allt förutom haggis balls, keep dreaming. cheddarost låter mkt bättre.

Svar: you better!!! cant wait tills du är här puss
jore

Linnea Aurora

Tycker verkligen att det borde talas mer om osthyvlar än det gör? Äter inte ens ost, men känner ändå att de är en av grundpelarna i mitt liv?? Och ja! IKEA ligger extremt off? Känns som att det ligger långt bort vart än en råkar bo? Liksom även om en skulle bo granne med IKEA så måste en säkert ta tre bussar för att komma dit....??

Svar: hAh sant!!! kännetecken för bra business: ligger alltid orimligt långt borta men folk massvandrar dit ändå?
jore

Erica

Spännande att du pluggar (av vad jag förstått det som) i Skottland (?) Vad läser du för något? :D Hittade precis din blogg så ursäktar om du svarat på detta tidigare haha.

Ha en jättebra onsdagskväll!

Svar: Vad kul att du hittade hit! Japp det stämmer, pluggar numera Business with Human Resource Management i Edinburgh! 🌞
jore

Celine

Men nej så taggad jag blev när jag hittade en annan svensk bloggare i Edinburgh haha! Jag flyttade också hit i september, så kul! :D

Svar: haha åh vad kul!!! pluggar du här?
jore

Celine

Yesss, foto på Napier! :)

Svar: oh cool!!
jore