elva stycken panoraman

Listor och summeringar, Resor;

 idag är det lördag och leendet har hittat tillbaka till mina läppar.  det firar vi med dessa panoramabilder som jag hittade i kamerarullen på mobilen här om dan!
 
 
en jätteäng på gångavstånd från där jag bor. dit gick jag förra sommaren och dit tänker jag gå i sommar med. ett guldställe när man vill bre sig ut på gräset, spana på moln och läsa böcker ifred. 
 
 
en strand någonstans utanför boliqueime i portugal där jag var i sommar. brände sönder mina fötter på de kokheta klipporna men det var det värt. 
 
 
en golfbana, även den i portugal, från när jag lajvade golfcaddy och körde denna lilla golfbilen. ett par hål efter denna bild blev jag påmind om varför jag fortfarande inte har tagit körkort när jag välte ned några av träpålarna som kantar gräset hehehe
 
 
ytterliggare en strand i portugal!
 
 
och på mallis. denna strand åkte vi till både en och en annan gång trots jättesnirklig smal väg för det var så satans fint och folktomt. saknar
 
 
på tal om snirkliga vägar är här en annan. 
 
 
regnmoln över liten by på mallorca. har glömt bort vad byn heter pga sämst minne men det var fint och vi åt god mat där. 
 
 
la seu i palma kvällen innan vi åkte hem. 
 
 
ramlaklint. ekobuss-äventyr någon månad in på höstterminen. bästa guiden i hörnet till höger. också dagen då jag blev anfallen bakifrån av en ilsken bagge. tryck här för skratt. 
 
 
 
 och senast dårå!! mora vid nyår.

Rebecca

coolt!

Svar: tack1!!<3
jore